; ;
warmindewijklogo wittelettering schaduw


DE VRUCHTENBUURT
WORDT ER WARM VAN

Op vrijdag 21 en dinsdag 25 september organiseerden we een bewonersbijeenkomst. Er was een grote opkomst: in totaal kwamen er ruim 130 mensen op af! 

De presentatie die Jeroen Bremmer gaf namens Warm in de Wijk, kunt u hier terugvinden. Beide presentaties, zowel van de gemeente als van Warm in de Wijk, nodigden uit tot veel vragen. Dat is te zien aan de lengte van het verslag: in totaal negen pagina's, waarvan een groot deel bestaat uit vraag en antwoord. 
Mocht u nóg meer vragen hebben, dan kunt u die stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De handout van de gemeente, waarop de gemeentelijke visie wordt verwoord en waar de klimaatdoelen in staan, leest u hier.

En tot slot: op de avond zelf presenteerden we - vol trots- het filmpje dat u in drie minuten meeneemt in het hoe en waarom van de Coöperatie Duurzame Vruchtenbuurt. Ook dat kunt u hier terugzien. 

Back to Top