; ;
warmindewijklogo wittelettering schaduw


DE VRUCHTENBUURT
WORDT ER WARM VAN

#Energietransitie in tijden van corona....

Ook wij zoeken naar een balans en proberen om ondanks hectiek en de vreemde situatie van nu, tóch ook focus te blijven houden op de toekomst: een aardgasvrije #Vruchtenbuurt. Dat doen we vanzelfsprekend in aangepaste vorm: voorlopig even niet in bewonersbijeenkomsten, vergaderingen met stakeholders of sessies met de werkgroepen. Maar online, via de telefoon en via de mail. En soms met 1,5 meter afstand op straat...

Corona heeft ook geleid tot een verandering in de manier van werken voor HOOM en de opleiding tot energiecoach. Dat wordt nu gegeven in een WEBINAR! Startend donderdag aanstaande. Voor leden van de Coöperatie Duurzame Vruchtenbuurt is deze training GRATIS - waarbij je jezelf natuurlijk wel verbindt aan het doel om, als je eenmaal coach bent, ook een x aantal energieadviesgesprekken met je mede-Vruchtenbuurters te voeren.

Lees alles op https://mailchi.mp/5175d71b411f/nieuwsupdate-1365355…

Aanmelden voor deze training gaat via onze coaches Harm Jan en Rob, te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zie voor meer info http://www.warmindewijk.nl/gratis-gesprek-met-een-van-onze-…

We hopen op veel nieuwe coaches! Meld je dus snel aan, en vooral: blijf gezond en energiek💪!

Back to Top