; ;
warmindewijklogo wittelettering schaduw


DE VRUCHTENBUURT
WORDT ER WARM VAN

Als we écht #vangaslos willen, dan moeten we dat samen doen. De werkgroep had een idee, daar was veel enthousiasme voor onder buurtbewoners, en dat kunnen we gezamenlijk, als Vruchtenbuurt, laten zien. 
Hoe? Het kan op verschillende manieren.

 

Sowieso door u aan te melden voor de nieuwsbrief en lid te worden van de warmtecoöperatie. Dat kunt u beide op de startpagina van de website doen. 

Maar u kunt nog meer doen:

Print een poster en hang 'm voor het raam. Op die manier laat u zien dat u er warm van wordt, en attendeert u ook andere mensen op Warm in de Wijk. Posters zijn er in twee variaties: één waar u zelf uw adres kunt invullen, en één waarop staat 'de Vruchtenbuurt wordt er WARM van'. Kijk maar welke u het mooiste vindt. Als u de posters zelf niet kunt printen, brengen we 'm graag bij u langs. Meldt u zich dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook - eenmalig - een burenuurtje organiseren, waarbij u samen met uw buren/ kennissen/ vrienden in gesprek gaat over Warm in de Wijk. Iemand van de werkgroep kan daarbij aanschuiven voor inhoudelijke toelichting. Wilt u daar meer over weten? Lees dan het A4tje hier.

En als u er echt warm van wordt, kunt u ook aansluiten bij de groep. Om actief of een beetje actief mee te denken, om af en toe mee te helpen bij de organisatie van een bijeenkomst of bij een evenment in de buurt te zijn, door zo nu en dan iets te schrijven voor website of sociale media, of door Facebook te beheren. Wat u wilt. Mogelijkheden leest u hier

Back to Top