Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatieve avond over het warmtenet

27 juni van 19:30 tot 21:30

Donderdag 27 juni organiseert Warm in de Wijk een bewonersavond. Op deze avond staat centraal WAAROM een warmtenet nog steeds een goede oplossing is voor de vruchtenbuurt. Warm in de Wijk is al lange tijd bezig met de voorbereidingen en ontwikkelingen rondom het warmtenet. Warmtenetten zijn veel in het nieuws geweest en daarom is het belangrijk om nog een keer stil te staan bij WAAROM een warmtenet een goed idee is voor onze wijk.

U bent welkom op donderdag 27 juni 2024 van 19:30u tot 21:30u, bij Achilles. Adres: Pomonaplein 71, 2564 XT Den Haag. Aanmelden is niet verplicht, maar wij willen als organisatie ons graag kunnen voorbereiden op het aantal aanwezigen. Daarvoor is jouw aanmelding erg waardevol! Klik hier om aan te melden.

Anders dan anders

De avond zal geleid worden door Paula Udondek.  Zij gaat met onze projectleider Michael Urlings in gesprek over de ontwikkelingen rond warmtenetten. Daarnaast gaat ze met onze voorzitter Eric Boessenkool in gesprek over hoe we het  hier in de wijk aanpakken.

Neem je buurtgenoten mee

Met deze bewonersavond hopen wij zoveel mogelijk buren te bereiken. Hiervoor is jullie hulp nodig, neem je buren, vrienden of familie uit de wijk mee en laat ze kennis maken met Warm in de Wijk. Zij krijgen op deze manier een goed beeld van  waar we staan met de ontwikkeling van het warmtenet in de Vruchtenbuurt. Wij zorgen dat we het verhaal vertellen op een toegankelijke manier; geen voorkennis nodig dus!

Met elkaar in gesprek

In de ruimte zijn stands ingericht rond thema’s die wellicht bij jou of je buren leven. Hier kun je samen en op je eigen tempo langs lopen. Je kunt hier met elkaar en met iemand van Warm in de Wijk in gesprek gaan over de volgende thema’s:

  • Wat is een warmtenet?
  • Is mijn huis wel geschikt?
  • Wat doe ik als mijn CV het niet redt tot het warmtenet er komt?
  • Hoeveel moet ik verbouwen?
  • Wat kost de aansluiting op het warmtenet?
  • Kunnen we dat wel zelf?

Wij hopen jullie te ontmoeten op deze avond bij Achilles om bij te praten over de stand van zaken rondom de ontwikkeling van het warmtenet in de Vruchtenbuurt. En om niet te vergeten: Neem vooral je vrienden, buren en familie uit de wijk met je mee!

Gegevens

Datum:
27 juni
Tijd:
19:30 tot 21:30

Locatie

Achilles
Pomonaplein 71
Den Haag, Zuid-Holland 2564 XT
+ Google Maps