Wanneer u het formulier invult ontvangt u de digitale nieuwsbrief en kunt u ervoor kiezen om uw interesse kenbaar te maken om deel te nemen met een toekomstig warmtenet en/of zich aan te melden voor de Coöperatie Duurzame Vruchtenbuurt.

We vragen onderstaande informatie om meer gegevens op te halen over de woningen die mogelijk zouden aansluiten op het warmtenet. Het verstrekken van de informatie uitgezonderd e-mailadres, naam en adres is optioneel.

Vruchtenbuurters die zich eerder aanmeldden zijn akkoord gegaan met een intentieverklaring. De oude intentieverklaring is niet actueel meer en er wordt een nieuwe versie opgesteld zodra de benodigde informatie er is. Nieuwe aanmelders gaan op dit moment dus nog niet akkoord met een intentieverklaring.

Wilt u zich alleen voor de nieuwsbrief aanmelden, klik dan hier.

Inschrijfformulier

* verplicht
Heeft u interesse om aan te sluiten op een toekomstig warmtenet?
Lid worden van de Coöperatie Duurzame Vruchtenbuurt? (€ 7,50 per jaar)

U kunt zich afmelden voor het warmtenet of u kunt zich afmelden als lid van de Coöperatie Duurzame Vruchtenbuurt door een e-mail te sturen naar info@warmindewijk.nl. U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door de optie ‘afmelden’ te selecteren in één van de nieuwsbrieven die u heeft ontvangen.