Koken op inductie: 21 maart Pierre Wind Live!

8 maart 2023

Overweegt u ook om over te stappen op elektrisch koken? Kom dan op 21 maart naar het inductie-event voor de Vruchtenbuurt: Pierre Wind Live!

Zoals we eerder hebben gemeld, maakt het aanbod van de Gemeente Den Haag het nu wel erg makkelijk. Op 21 maart is de Gemeente Den Haag, samen met BCC en installateurs aanwezig om u uit te leggen wat de voordelen zijn van inductiekoken en hoe u gebruik kunt maken van het aanbod. Daarnaast is de bekendste kok van Den Haag aanwezig: Pierre Wind laat graag zien hoe inductiekoken werkt en wat de voordelen ervan zijn. Bovendien serveert hij een lekker Vruchtenbuurt-dessert. Houd dus nog een plekje over na het avondeten!

Verspreid over de ruimte vindt u inductieplaten met verschillende afmetingen. Zo kunt u zien welk type inductieplaat past in uw keuken. Het verschilt per type kookplaat of het nodig is om uw elektriciteitsaansluiting te verzwaren. Hiervoor is het ook handig om een foto van uw meterkast te maken, en die samen met de exacte afmetingen van de nis in uw aanrechtblad mee te nemen. Stedin is aanwezig om eventuele vragen over verzwaring van uw aansluiting te beantwoorden.

Kookt u zelf al wel elektrisch? Wees dan ook welkom om uw ervaringen te delen met uw buren!

Praktisch:
Datum: 21 maart van 19:00 – 21:00 (open inloop)
Locatie: Het clubgebouw van Korfbalvereniging Achilles (Pomonaplein 71)

< Terug naar overzicht