Terugblik update bijeenkomst Warmtenet

2 december 2022

Woensdag 30 november 2022 heeft er weer een update bijeenkomst over het Warmtenet plaatsgevonden. Bewoners die de intentieverklaring hebben getekend zijn massaal op komen dagen om te horen wat de uitkomsten van het woningonderzoek waren. Impuls Advies heeft namelijk in opdracht van NetVerder een woningonderzoek uitgevoerd in het focusgebied, waarvan de belangrijkste resultaten zijn gedeeld. Daarnaast was er veel ruimte voor alle vragen vanuit de bewoners.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond, waarbij er ruimte was om in gesprek te gaan over alle zorgen en verwachtingen die de buurt heeft. Onder leiding van Paula Udondek hebben alle aanwezigen een interessant gesprek gehad met de Cooperatie Duurzame Vruchtenbuurt, NetVerder en Impuls Advies. De positieve sfeer die er heerste draagt enorm bij aan het enthousiasme van alle betrokkenen om snel richting uitvoering van alle plannen te gaan.

Om dieper in te gaan op het voorlopig ontwerp van het warmtenet organiseert NetVerder op maandag 12 december 2022 (20.00-21.00u) een webinar. Bent u geïnteresseerd in het voorlopige ontwerp? Sluit dan vooral aan. De link naar de webinar zal op een later moment via de website en mail bekend worden gemaakt.

Kon u niet bij deze avond zijn, of leest u graag in alle rust alles nog eens na? Magazine On The Spot heeft een verslag gedaan van de avond in woord en beeld, dit kunt u teruglezen door hier te klikken. Daarnaast zijn onderaan deze pagina de presentatie van de Cooperatie & NetVerder, en de presentatie van Impuls Advies over het woningonderzoek te downloaden. Mocht u vragen hebben kunt u altijd een mail sturen naar info@warmindewijk.nl.

We zien u graag op de volgende bewonersbijeenkomst!

< Terug naar overzicht