Uitkomsten woningonderzoek Vruchtenbuurt

25 januari 2023

De afgelopen bewonersavond op 30 november 2022 stond voornamelijk in het teken van het uitgebreide woningonderzoek dat is uitgevoerd door Impuls Advies, in opdracht van NetVerder en Warm in de Wijk. Hierin is onderzocht of de woningen in de Vruchtenbuurt geschikt zijn om aan te sluiten op het warmtenet. Daarnaast is bepaald hoe de aansluiting gerealiseerd kan worden. De belangrijkste uitkomsten zijn op de bewonersavond op 30 november 2022 gepresenteerd, maar het onderzoek is inmiddels volledig afgerond, en kan de rapportage dus ook worden bekeken door iedereen die daarin geïnteresseerd in is.

Voor het onderzoek zijn 22 woningen uitvoerig bekeken, die als referentie gelden voor een groot deel van de Vruchtenbuurt. Die 22 woningen zijn beoordeeld op:

  • Locatie CV-ketel
  • Ruimte in de meterkast
  • Huidige warmtesysteem (radiatoren)
  • Huidig tapwatersysteem

Het rapport met de uitkomsten van het woningonderzoek is hieronder te vinden. Mocht u nog vragen hebben kunt u een email sturen naar info@warmindewijk.nl of loop gerust binnen op een van de inloopmiddagen bij Lunchroom Op de Hoek (1 februari, 8 februari & 23 februari, van 14.00-17.00u).

< Terug naar overzicht