Vanavond: ALV Coöperatie Duurzame Vruchtenbuurt

20 november 2023

Vanavond, maandag 20 november, ALV Coöperatie Duurzame Vruchtenbuurt
Op deze ALV beslissen de leden van de coöperatie over de koers van het warmtenet Warm in de Wijk. De leden van de coöperatie hebben afgelopen maandag 13 november de agenda van de ALV ontvangen. Wilt u komen? Fijn als u zich aanmeldt via info@warmindewijk.nl.

Bent u nog geen lid, maar wilt u wel komen en meebeslissen: dat kan! U kunt lid worden via het lidmaatschapsformulier en vóór de ALV het lidmaatschapsgeld van € 7,50 overmaken op NL13TRIO0338940405 t.n.v. Coöperatie Duurzame Vruchtenbuurt. Als u een mail stuurt naar info@warmindewijk.nl, dan ontvangt u de volledige agenda.

Meewerken
Wij willen met Warm in de Wijk een duurzaam, betaalbaar en lokaal warmtenet realiseren in onze wijk. Het is nodig dat meer mensen ons gaan helpen. Dat kan binnen het bestuur zijn, of binnen werkgroepen die we aan het oprichten zijn. Het kunnen grotere of kleinere onderdelen zijn. Strategisch of heel praktisch. Technisch of financieel. Bij bewonersavonden of bij een buurtcampagne. Wilt u meehelpen het warmtenet te realiseren? Laat het ons weten op info@warmindewijk.nl. Dan gaan we in gesprek over hoe u het beste zou kunnen helpen.

< Terug naar overzicht